Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде днес официален старт на предизборната

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде днес официален старт на предизборната
Коментари Харесай

Нинова даде старт на кампанията си в Пловдив

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова даде през днешния ден формален старт на предизборната акция на партията в Пловдив. Нинова, която е лидер на листата под Тепетата изясни пред събралите се симпатизанти, че е избрала точно Пловдив, с цел да сложи началото, тъй като градът ни е културно и духовно средище.

Ето какво сподели госпожа Нинова:

" България е изправена пред предопределен избор и през днешния ден е време дали да продължим както досега или желаеме смяна, която да дава отговор на новите провокации. След 11 години ръководство на ГЕРБ ние сме първи по беднотия, корупция и смъртност. Преди 4 години обявихме борба на " паралелната страна ". Промяната е неизбежна и тя има образ-смели,умни и честни хора с явен проект за страната. Искаме да подсигуряваме на нашия народ успокоение и сигурност. Здравето ни няма да се търгува, а образованието на децата ни няма да е бизнес.

 

Стартът за конкуренцията бе даден алегорично в изложбена зала „ 2019 “ – Живопис.

Според Нинова смяната на ръководство на модела е неизбежна. А визията на Българска социалистическа партия за нея е ясна и елементарна:Няма да се краде, свободни, почтенни, умни и предприемчиви хора ще вършат съвременна стопанска система без рекет. А от там би трябвало да се тръгне и към приемане на почтени приходи за труд.

" Земеделските производители ще получат нашата поддръжка ", означи Нинова и прикани гласоподавателите да повярват в личните си сили и да дадат своя избор. 

Манол Генов пък акцентира, че се вълнува извънредно, че е номиниран в региона с най - огромен електорат след столицата. От града под тепетата ще бъдат определени 22 народни представители. Генов посочи, че ще работи за бизнес без напън. Според  него ръководството на ГЕРБ се характеризира с неприятни пътища и просвета под напън. 

" Никой самозабравили се властник не трябва да споделя, че пловдивчани са се разглезили откакто желаят местни платна по Асеновградско ", добави Генов. 

След формалния срарт делегацията на Българска социалистическа партия се насочи към шатрата си на центъра. Въодушевени подръжници на левицата от самото начало спираха Корнелия Нинова с цел да изразят поддръжката си към нея, оповестява в. " Марица ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР